Sunday, December 24, 2006

ref. to hitchhiker's guide to the galaxy




sıkıntı rehberini açıyorsunuz
a dan z ye
başlıyorsunuz yazmaya ..bir nevi kendi sıkıntı rehberinizi hatta daha ötesi sıkıntı atlasınızı ,ansiklopedinizi oluşturuyorsunuz.

ben bugün öncelikle t harfinden başlıyacağım
tez
yaptığınız çalışmaların teorik ve deneysel olarak yazı bulmuş halidir.o kadar emek harcadığınız şeyi yazmak ne bu kadar zor olur orası ilginç tarafıdır.psikolojiniz değişir,hayata bakış açınızla oynar.geçici bir dönemdir(eğer geçer biterse) ama geçmez bilmez.o zaman su gibi akarken bir yandan da damlanın nanoda biri kadar yavaş hareket eder.paradokslarla birleşir.word akarsuyuna dökülür aynı oranda.
bu süreç içersinde etrafınızdakilere zarar verebilirsiniz,ya da size yararı dokunmayanlardan daha çok etkilenirsiniz.bardaktaki çayın bitmesi bile büyük problemdir.çekilmezsinizdir. örneğin blog unuza bile her gün yazdığınız şeyler dönüp dolaştır aynı kelimede birleşir.blog okuyucularına dolaylı yoldan işkence yapmaktır bu(tek teselliniz blog da arama yapmayı akıl edip tez çıkan her yazıyı es geçebilcek okuyuculara sahip olma ihtimalinizdir).
her saatin başlangıcı yeni bir çalışmaya oturuş her 40-45 geçeler 15 dk sonralara geçiştir.
ne yaptığınız farkında olmadan yarı ayık bir şekilde avareli andıran bir şekildegezinirsiniz,paniksinizdir ama panik sizi iyice engeller.sakinlik mi öyle bir şey var mıdır ki?
kendinize yapılacaklar listesi oluşturduğunuz bir deftere sahip olursunuz(tabi ona bakmayı da unutmazsanız iyi olur)
müziksiz geçmeyen günleriniz,yok müzik şimdi beni dağıtır aklımı karıştırır koparım hiçbirşey yapamam, ruhum yorguna dönüşür.
tükenirsiniz ama tükenmeye hakkınız yoktur.dklık kendinizden geçmeler normaldir,sonrasında toparlanma zorunluluğu katidir.ağlama krizleri dikkat çekici çoklukta olsa da normal davranışlar arasında yerini alır.

tükenmiş kalem vakası olarak da adlandırılabilinir.

1 comment:

genus non perit said...

isn't there any hooopee for the rookies? by the way, wine and music make it better. tinny minny advice

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails