Monday, December 18, 2006

son bi kaç hafta

tez tez tez
allahım nasıl bir sıkıntıdır bu ,gece uyutmaz gündüz rahat bırakmaz.sürekli kafanızda to do list le dolaşırsınız.ya o olmazsa ya bu böyle olursa.ya yetişmezse?!haziran çok uzak,bütün herşey altüst olur.
üstüne bi de murphy yasası işlerse..Ters gidebilecek her şey ters gider.

önce çalışcağınız cihaz bozulur,beklersiniz tamir olmaz.sağlık problemleri olduğundan daha ağırlaşır.bitkinlik çöker,ayaklanırsınız.tekrar güçlenir devam edersiniz.bu sefer bilgisayar sorun çıkarır.çok zaman var gibi onunla uğraşırken,yıpranan sinirlerinizle ağlama krizleri de yanında ek paket olarak isteseniz de istemeseniz de gelir.yeniden ayaklanırsınız.yaptıklarını göstermek için beklediğiniz gün memory stick in kablosunun bozulacağı tutar.sakin olup ona da çare bulursunuz.bunlar da geçer.zaten huzursuzluktan ne yaptığınızı bilmemektesinizdir ,bir de üstüne üzerler.
bugün yeniden ayaklanmak da sıra.

garou'nun seul albümünü çektim nostaljik olarak,fransızcayı özledim heralde .bir de o kadar iyi geldi ki adamın sesi şuan ,yatıştırdı biraz beni.

yarını bilmiyorum.

1 comment:

Süheyl Ünver said...

Tez oyledir: Sen bitirirsin, sana gore bitmistir tez, daha ne ekleyesindir, hoca begenmez, eksikler vardir. Hoca begenir bu sefer kelime sayisi fazladir, onu silersin, laptop'un bozulur...Bilirim.
Fransizca ve nostalji olarak Manau dinlemeni ve ayrica Les Visiteurs serisini izlemeni salik veririm insani iyi hissettiriyor.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails