Sunday, July 13, 2008

Yapılmayan şeylerin yapılması kafa dağıtır mı sorusu ile başbaşayız.
Aslında evet farklı şeyler denemek çok da dağıtabiliyor ilgiyi, ama sonra tek başına kalıp kendini dinlemesi sıkıntılı oluyor..

Hayatımızı geçirdiğimiz asmalı mescitten çıkıp lebideryaya doğru gidince çok güzel bi manzara güzel yemekler, güzel şarap kadehleri karşılıyor.

Denize manzaralı
Denize karşı
Denize doğru
Denizde
Deniz kıyısında

Alınmış bi karar olmamasına rağmen bu hafta hep böyle geçiyor.

Lebi derya ile deniz manzaralı serüvenim başladı .

Cumartesi kerpe ve kefkende kendimizi denize banıp, denize karşı geçip denize doğru sandalyelerimizi çevirip hepimiz kendi hayallerimize, düşüncelerimize daldık. Saatlerce böyle oturup, belki de saatlerce daha böyle oturmayı istedik. Aslında daldığımız düşüncelerde boğulmak da vardı o sırada,düşünmek özlemek kızmak tekrardan özleyip unutmaya dalmak derinlerde sarhoş olmadan..

Yine de kerpenin o muhteşem manzarasına doğru otururken, böyle bir evim olmasını o kadar çok diledim ki, denizi seyretmek insanı gençleştiren birşey. Hani nasıl genç kalıcaz kitapları var ya, aslında çok basit : denize karşı bir ev, huzurlu bir sevgi, güzel arkadaşlar ve iş konusunda yeterince hırslı olmak, çok çalışmamak. Bu kadar . öyle sofralar var ki bir yandan içip bir yandan sohbet edilen, orada resmen iyileştiğimi hissediyorum..

Kefkenin denizi kerpenin manzarası diyorum. Olaylı kerpe yüzüğüm de kendime almayı söz verdiğim yüzük oldu..



Bir defa kalsam yanında
Hayat güzel hikayemde kalınca ..

Gerçeklere gelince..
Kafam çok karışık..
Küçükkuyu 8 temmuz Salı 17 48

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails